Hirdetés

Kiszivároghatott az EA Sports FC 25 megjelenési dátuma és ára is

|

Az EA ugyan hamarosan be fogja mutatni az FC 25-öt, de az ipar pletykafészkei megelőzték a kiadót.

Hirdetés

Hosszú évek után a FIFA szakított az EA-vel, aminek eredményeképpen megkaptuk az EA Sports FC 24-et. A játék igazából csak a nevében változott, de ez technikailag egy új időszámítást indított az EA focis sorozatának történelmében. A széria következő felvonása persze már itt is van a kanyarban, jelezve, hogy igazából semmi sem változott. Az EA még mindig évente fogja hozni a frissített változatokat, és a szivárgások szerint továbbra is teljes árat fog kérni értük.

A Dealabs és a már bizonyított bennfentes, Billbil-kun szerint az FC 25 szeptemberben érkezik és két különböző kiadásban lesz elérhető. A Standard Edition 70 dollárért csak a játékot tartalmazza, míg az Ultimate, 100 dolláros kiszerelésben lesznek digitális extrák 7 nap korai hozzáféréssel együtt. A Standard vásárlók szeptember 27-én, míg az Ultimate vásárlók szeptember 20-án kezdhetik karrierjüket.

Hirdetés

Célplatformokról egyelőre nincs szó, de a PlayStation Game Size szerint az FC 25 is érkezik majd PlayStation 4-re. Ez alapján mi arra számítanánk, hogy az idei felvonás is megjelenik minden előző és jelenlegi generációs konzolra.

Mindezt érdemes egyelőre pletykaként kezelni. Az EA valószínűleg egyébként is jelentkezni fog majd hamarosan a részletekkel, így nem kell sokáig a szivárgásokra támaszkodnunk. A gamescom 2024 például tökéletes színpad lenne erre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)