Hirdetés

Kiszivároghatott a Warhammer 40,000: Space Marine 2 teljes egészében játszható verziója

|

Máris feltűntek az első spoileres videók a YouTube-on.

Hirdetés

Kevesebb mint két hónappal a szeptember 9-ére időzített rajt előtt felkerült a Warhammer 40,000: Space Marine 2 fejlesztői, azaz tartalmilag lényegében kész (csak apróságok hiányoznak, és néhány asset nem végleges még), teljes egészében játszható verziója egy orosz torrentoldalra - vette észre az Insider Gaming.

Egy, a 4chan-en olvasható bejegyzés szerint a szóban forgó build június 20-ai keltezésű, tehát majdhogynem megegyezik azzal a verzióval, ami július 9-én aranylemezre került.

Egyelőre sem a kiadó (Focus Entertainment) sem a fejlesztő (Saber Interactive) nem reagált a nagyjából 75 GB méretű csomag kiszivárgására, aminek a további terjedését most már aligha lehet meggátolni, a YouTube-ra és más videómegosztókra felkerülő spoileres felvételekről nem is szólva.

Hirdetés

Mindez kevéssel azután történt, hogy a fejlesztőcsapat bejelentette, mégsem kerít sort a korábban megígért publikus bétára, mert az túl sok értékes erőforrást vonna el, amit inkább a kampány és a többjátékos módok csiszolására fordítanak.

Ennek a munkának az eredményét minden bizonnyal a megjelenés napján élesedő patch hozza majd el azoknak a játékosoknak, akik inkább megvárják a végleges verziót, és a pénzükkel támogatnák a csapatot, hogy az esetleges harmadik részre ne kelljen megint több mint tíz évet várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)