Hirdetés

Kiszivároghatott a mai State of Play egyik nagy bejelentése

|

A meglepetést pedig nem más rontotta el, mint maga a PlayStation.

Hirdetés

Valószínűleg már nem emlékeztek rá, de tavaly készült egy cikkünk, amiben olyan régóta pihenő franchise-okat sorakoztattunk fel, amiket érdemes lenne újraéleszteni. A listán szerepelt többek között a Legacy of Kain is, amely utoljára 2003-ban kapott új részt a Legacy of Kain: Defiance képében, azóta viszont egyetlen reménye maradt a rajongóknak arra, hogy visszatérjen a széria: az, hogy a Square Enix túladott a jogokon, a vásárló, az Embracer Group pedig azonnal be is harangozta, hogy nemcsak a Tomb Raider franchise-t szeretné életben tartani, hanem ezt is. 

Biztosak voltunk benne, hogy egy új folytatás előtt remasterek vagy remake-ek formájában hozzák vissza a köztudatba a Legacy of Kaint, idén júliusban pedig egy árulkodó kép érkezett a San Diegó-i Comic-Conról, ami ezt a sejtést alátámasztotta, hiszen a Legacy of Kain: Soul Reaver - I & II Remastered cím volt látható rajta. Egy szivárgás pedig még biztosabbá tette a projekt létezését. 

Hirdetés

Hazai idő szerint szeptember 25. 0:00-ra időzítették a következő State of Play-t, amely során valószínűleg a PlayStation 5 Próval kapcsolatban is jelentenek be dolgokat, például nagy szüksége lenne a drágára beárazott konzolnak arra, hogy egy erős játékfelhozatal igazolja az árcéduláját. Az egyik meglepetés cím pedig a már pletykált Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2 Remastered lehet, amely a PlayStation Store-on bukkant fel, és hiába tüntették el villámgyorsan, az internet gyorsabb volt, így a Twitteren/X-en kiderült az is, hogy a december 10-én jelenhet meg, sőt egy trailer is kiszivárgott.

Ahogy a fenti videóban is láthatjátok, a remaster csomag a Crystal Dynamics mindkét közkedvelt dark fantasy akció-kalandjátékát tartalmazza majd felújított és eredeti formában is, amelyek között cserélgetni lehet majd a játékmenet közben. Nincs más hátra, mint a hivatalos bejelentés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)