Hirdetés

Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops 6 kampányának összes átvezetője, de ennél is meredekebb, hogy már készültek modok a játékhoz

|

Mindezt úgy sikerült összehozni, hogy még több mint két hónap van hátra a megjelenésig.

Hirdetés

Súlyos biztonsági réssel küszködik a Treyarch, a Raven, az Activision és/vagy a Microsoft, ugyanis az elmúlt napokban rengeteg olyan információ látott napvilágot a Call of Duty: Black Ops 6-ról az azokat igazoló képekkel és videókkal egyetemben, amelyeket még nem, és pláne nem a hivatalos csatornákat megkerülve szerettek volna nyilvánosságra hozni az érintettek. Több fegyverről, a Warzone új térképéről (Avalon lesz a neve), és az achievementekről/trófeákról is így hullott le a lepel, most pedig már az egyjátékos kampány átvezetői is kijutottak a világhálóra.

Az Insider Gaming információi szerint játékosok egy nagyobb csoportja (százas nagyságrendről van szó) hozzájutott a Black Ops 6 bétájához, amit feltört PS4 konzolokon bírtak futásra. Az ebből a verzióból kinyert anyag hossza összesen 26 perc és 19 másodperc, de nincs az átvezetőkén hang, ami ha nem is szünteti meg, de valamelyet csökkenti a spoilerveszély szintjét. Azt pedig már a GameRant tette hozzá, hogy olyan felvételek is közkézen forognak, amelyeken világosan látszik, hogy modderek hozzányúltak a kódhoz, és elérték, hogy ugrás és vetődés közben kisebb nehézségi erő hasson a karakterekre, akik így elég hosszú ideig maradhatnak a levegőben ahhoz, hogy közben még lőni is tudjanak.

Hirdetés

Bár az Activision igyekszik mindent leszedetni, a fejlesztők érthetően nem örülnek a szivárgásnak, mivel arra készültek, hogy az augusztus 28-án esedékes Call of Duty NEXT keretében meséljenek bővebben a többjátékos módról. Ezt követően pedig kezdetét veszi előbb az előrendelőknek fenntartott (augusztus 30 - szeptember 4.), majd pedig a publikus béta is (szeptember 6 - szeptember 9.), méghozzá minden platformon egyszerre, nincs kivételezés.

A Call of Duty: Black Ops 6 teljes verziójára azonban még várni kell egy kicsit, október 25-én kerül majd sor a rajtra PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en. A Game Pass-előfizetők (PC vagy Ultimate tagság birtokában) szintén a premier napjától játszhatják.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)