Hirdetés

Kifosztaná a pénztárcánkat a PlayStation Store, rengeteg akcióval jön a Days of Play

|

Több száz leárazott játékkal várja az érdeklődőket a PlayStation áruháza a következő két hétben.

Hirdetés

2017-ben rajtol el az első PlayStation Days of Play eseménysorozat, amit azóta is minden évben megismételt a Sony, és természetesen idén sem szakad meg a hagyomány. A konzolgyártó ebben az időszakban rendszerint nagyszabású vásárt tart a PlayStation Store-ban, továbbá ajándékokkal lepi meg a játékosokat. A felhasználók ez alkalommal népszerű címek előtt tisztelgő avatárokkal lehetnek gazdagabbak a felhasználók, a szóban forgó apróságokat feloldó vouchert a PlayStation Plus weboldalán, illetve a konzolon a PS Plus felületén kell keresniük május 29-étől június 12-éig.

Ugyanez az intervallum vonatkozik a PlayStation Store akciósan kínált címeire, melyeknek csak egy részét fedte fel eddig a Sony. A teljes választékot és a kedvezmények mértékét is csak holnap hajnalban, 00:01-kor ismerjük meg. Annyi viszont már biztos, hogy a következő két hétben a 25 százalékkal lesz olcsóbb a Marvel's Spider-Man 2, a Final Fantasy VII Rebirth és a WWE 2K24, míg a Star Wars Jedi: Survivor árából 55 százalékot nyesnek le.

Hirdetés

Azt sem árt tudni, hogy május 29-étől június 9-éig 30 százalékkal olcsóbban lehet 12 hónapra előfizetni új tagként. De a meglévő előfizetők is kapnak kedvezményt, 25, illetve 30 százalékot, ha feljebb lépnek egy szintet Extrára vagy Premiumra az előfizetésük időtartamának hátralévő részében. Ez az ajánlat június 12-ig érvényes.

Az imént felsoroltakon túl érdemes még megemlíteni, hogy különféle aktivitásokban, közösségi kihívásokban való részvétellel digitális csecsebecséket lehet szerezni a PlayStation Stars hűségprogram keretében. A PlayStation Plus-előfizetőknek pedig külön bajnokságot szervez a Sony Days of Play Cup for EA Sports FC 24 néven. Június 1-je és 9-e között zajlanak a selejtezők, az indulásért PS Stars ajándékok járnak, a győzelmekért már előfizetés üti a résztvevők markát, a legjobbak pedig FC-pontokat vagy készpénzt is nyerhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)