Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a Sony nagy őszi exkluzívja

|

Úgy tűnik, marad majd időnk másra is az Astro Bot végigjátszása mellett.

Hirdetés

Szűnni nem akaró lelkesedéssel várjuk az Astro Bot megjelenését, különösen azután, hogy alkalmunk nyílt kipróbálni a játékot a közelmúltban. A mókás, családbarát külső részben egy könnyed játékot rejt, ám lesznek benne olyan pályák is, amik rendesen próbára teszik ügyességünket.

Ez utóbbi miatt a játékidő erősen változhat játékosonként, mert lehet, hogy valaki pillanatok alatt átjut azokon az akadályokon, amikkel más órákon át küzd. Az Astro Botot fejlesztő Team Asobi igazgatója, Nicolas Doucet azonban meg merte becsülni a várható játékidőt.

Hirdetés

A francia Julien Chièze-vel készült interjújában elmondta, nagyjából 12-15 óra kell majd a végigjátszáshoz, de azon játékosok, akik mindent össze akarnak gyűjteni, jó eséllyel ennél tovább kalandoznak majd a játék világában. Eleve nem akartak 20-30 órás játékot készíteni, szándékosan elkerülték, hogy töltelék tartalmakkal, ismétlődő kihívásokkal nyújtsák fölöslegesen hosszúra a játékidőt. Később egyébként további tartalmak is jöhetnek, de már szeptember 6-án is lesz mivel játszanunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)