Hirdetés

Kiderült, mikor jön a következő Star Wars játék

|

Évek óta húzódik a franchise új lövöldéjének sorsa, de most végre úgy tűnik, hogy tényleg megjelenhet.

Hirdetés

A hordozható platformokat célzó Star Wars Hunters már olyan régóta készül, hogy arra sem emlékszünk, pontosan mikor jelentették be. A Zynga pont ugyanazt a hibát követte el, amit a többi mobilokkal kísérletező nyugati fejlesztő: évekig vacakolt a majdnem kész játékával, mígnem leült a hype.

A Star Wars: Hunters létezéséről vagy 5 éve tudunk, a játék pedig 2021 óta játszható a kisebb régiókban. Ennek ellenére a kiadó újra és újra elcsúsztatta a globális megjelenést, aminek először 2022-ben, aztán 2023-ban kellett volna megtörténnie.

Hirdetés

Hogy mi történt a színfalak mögött, azt talán már sosem fogjuk megtudni, de lényegtelen is. Ami fontos, hogy a Star Wars univerzumban játszódó TPS végre megkapta a végleges dátumát: június 4-én a Star Wars Hunters a világ minden táján megjelenik végre iOS-re, Androidra és Nintendo Switchre.

A játék maga egyébként egy 4v4 lövölde, aminek eseményei a galaktikus polgárháború utáni időszakban zajlanak. A főhősök egy kompetitív műsor részesei, és a Vespaara bolygó arénáiban fognak összecsapni. Az arénák a Star Wars jól ismert helyszíneit fogják mintázni, így változatos pályákra, többféle játékmódra és rengeteg tartalomra számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)