Hirdetés

Kezdődik: egy modder belerakta az Obilivion egyik helyszínét a Starfieldbe

|

Lassan tradíció lesz abból, hogy korábbi Bethesda játékokat modolunk bele a legújabb megjelenésbe.

Hirdetés

Skyblivion, Skywind, Morroblivion: nagyszabású modprojektek, melyek célja, hogy a Bethesda hatalmas szerepjátékait átportolják frissebb motorok alá.

A Starfield esetében még nem volt szó hasonló próbálkozásról, de ennek az lehetett az oka, hogy egyrészt egy sci-fi játékról beszélünk, másrészt a Starfield megosztó fogadtatást kapott még a Bethesda rajongóktól is. Ettől függetlenül persze mind tudtuk, hogy csak idő kérdése az egész.

Hirdetés

Egy Ronaldmcdonld néven dolgozó indie játékfejlesztő és hobbi modder elkezdte átpakolni az Obilivion nyitójelenetét és helyszínét a Starfield alá. Az "Oblivion Alternate Start" átalakítja a Starfield kezdetét, és egy ismerős cellába száműzi új karakterünket, ahonnan annak meg kell majd szöknie. A mod egyelőre csak félkész: McDonld maga is bevallotta, hogy még a csatorna befejezése és a tényleges dungeon felépítése hátravan.

Ronaldmcdonld azonban egy eltökélt fejlesztő. Mostanra rengeteg Starfield modot rakott össze, és a VG247-nek adott nyilatkozata szerint nagy tervei vannak. Alapvetően szeretné az Oblivion több szekcióját is átültetni a Starfieldbe, de ha ez nem jön össze, akkor legalább az alapokat be akarja fejezni:

"Szeretném lefektetni legalább a legfontosabb elemeket, hogy akkor is folytatódhasson a meló, ha én már nem dolgozok rajta."

A Starblivion Teamre keresztelt modder csoport jelenleg négy taggal dolgozik. Meglátjuk, hogy mit raknak majd össze a közeljövőben, de aki nem akar túl sokáig várakozni, az már most is szétnézhet Ronaldmcdonld munkássága között.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)