Hirdetés

Készül a Highland Warriors

|

A Data Beker bemutatta fejlesztés alatt álló 3D-s stratégiai játékát, a Highland Warriors-t. Ez, a William Wallace korabeli, 14. századi időkba kalauzol el minket. A játékos négy nemzet oldaláról kezdheti meg a harcokat, és nem kevesebb, mint 30 single player küldetésben kell megfelelnie. Ha ez nem lenne elég, a hozzá adott pályaszerkesztővel bárki "továbbbiheti" a harcokat. A játék teljesen új, saját grafikus motorja lehetővé teszi a másodpercenkénti 200 ezer poligon megjelenítését, ami rendkívül részletes grafikai kidolgozást jelent. Az igen rugalmas kezelői felület lehetővé teszi, hogy az egyes boxokat (térkép, egységek adatai, stb.) saját szájízünk szerint helyezzük el. A játék várható megjelenése 2002 ősz, a hivatalos honlapja pedig áprilisban indul el.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)