Hirdetés

Késik a Terminator világában játszódó túlélő-kaland, és ez elég aggasztó előjel

|

Valami nagyon félrecsúszhatott, mert a fejlesztők azt sem tudják megmondani, hogy pontosan meddig késik a Terminator: Survivors.

Hirdetés

Ha valaki teljesen megfeledkezett volna a Terminator: Survivors létezéséről (nem hibáztatnánk ezért senkit), azoknak annyit érdemes tudni, hogy egy korai hozzáférésű túlélő-kalandjátékról van szó a Terminator világába helyezve. A Nacon Studio Milan dolgozik a projekten, akik szerint komoly kihívás lesz majd beindítanunk egy új civilizáció felépítésének folyamatát. Az ítélet napja után az emberiség majdnem teljesen kihalt, a maradékot pedig nekünk (vagy egyedül, vagy haverokkal) kell valamilyen civilizációba rendeznünk.

A lényeg pont az, amire tippeltek: túlélőket keresünk, erőforrásokat gyűjtünk, és bázist építünk, miközben robotok és ellenséges frakciók próbálnak levadászni bennünket. A formula nem túl összetett, de a projekt így sem akar összeállni: az eredetileg 2024. október 24-re tervezett Early Access indulás csúszni fog.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a csapatnak több időre van szüksége, így 2025 előtt nem fogunk játszani a cuccal. Hogy 2025-ön belül mikor érkezik majd, azt már nem tudták megmondani, így csak reménykedhetünk, hogy egy év elég lesz a további munkához. 

A srácok még 2025 elejét sem tudták megígérni, így nem számítanánk egyhamar a Terminator: Survivors érkezésére. Annyi biztos, hogy a PC mellett valamikor Xbox Series X/S-re és PS5-re is befut majd. Ti várjátok? Vagy ez már túl rossz ómen?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)