Hirdetés

[KéPZ]Guns of August shotok

|

Az Adanac Command Studies csapata új képeket adott ki készülő körökre osztott stratégiai játékából, a Guns of August-ból.

Hirdetés

A játék az első világháború azonos néven emlegetett harcait eleveníti fel stratégiai köntösben, amely Párizstól egészen Bagdadig repít majd minket. A megjelent screenshotokon többféle terepviszonnyal is találkozhatunk, és megtekinthetjük a kezelőfelületeket is. A játékos teljes körü irányítást kaphat majd a csatákban, diplomáciában, kutatásban és fejlesztésben, valamint az állóháború, és a lövészárkok borzalmait is megtapasztalhatja majd. A készítők szerint az AI igen életszerű lesz, mindenre fog tudni reagálni, amit csak tartogathatunk neki. A screenshotokat itt tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)