Hirdetés

[KéPZ] Black Power Red Earth marsi betyárok

|

A Marsra utoljára az Alpha Prime játékban juthattak el a játékosok egy kis hentelés erejéig, ám az Echelon Software sem szeretne kimaradni a jóból és bejelentette új játékát, ami szintén a vörös bolygó titkait tárja fel.

Hirdetés

A fejlesztők Black Power Red Earth néven készítik FPS játékukat, ami a közeli jövőbe repíti el a játékosokat. A történet fonalát minimálisra vették, mivel alapvetően multiplayer összecsapásokra hegyezik ki a játékmenetet. A 2043-ban játszódó programban a Mars bolygó felszínén kapunk megbízásokat. Jó zsoldos lévén érdemes mindegyiket elfogadni, mert a jó szereplés után feljebb kerülhetünk a ranglétrán és később akár saját klánt is alapíthatunk, így termelve nagyobb hasznot magunknak, amiből jobb fegyvereket és felszerelést vásárolhatunk. A grafikáról az Unreal Engine 3 fog gondoskodni, aminek hála realisztikus 3D-s környezetre számíthatunk. A 16 fős multiplayer mellett 8 kampányt is kapunk, amiket teljesítve elérhetővé válik rengeteg kiegészítés, amikkel például egyedivé tehetjük a fegyverünket. Pontos megjelenési időpontot még nem adtak meg a fejlesztők, ráadásul még kiadója sincs a programnak, így egy ideig biztos nem játszhatunk ezzel a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)