Hirdetés

Jövőre rengeteg új tartalommal bővülhet a Hogwarts Legacy

|

Egy jelentés szerint jön a Definitive Edition, ami alaposan megdobja majd a játékidőt.

Hirdetés

Kritikailag jól teljesített, anyagilag pedig kirobbanóan sikeres volt az Avalanche Software 2023-as akció-szerepjátéka, a Hogwarts Legacy, amely sokak álmát váltotta valóra azáltal, hogy egy AAA-kategóriás költségvetésű, nyitott vilűgú játékban válhattak varázslóvá. Bár a kviddics végül kimaradt az alapjátékból (ezt a különálló Harry Potter: Quidditch Champions pótolta), a fejlesztők így is jelentkeztek tartalmi frissítésekkel, hogy fenntartsák a figyelmet, még a korábban kizárólag a PlayStation-tábor számára játszható küldetés is elveszítette exkluzivitását

Ilyen eredményekkel nem meglepő, hogy már 2023 szeptemberében felröppent, hogy készül a Hogwarts Legacy 2, de úgy tűnik, hogy nem kell kivárnunk a folytatás megérkezését ahhoz, hogy hosszabb időre is visszatérhessünk a virtuális Roxfortba újabb kalandok kedvéért. 

Hirdetés

Az Insider Gaming munkatársa, Tom Henderson gyakran szállít bennfentes információkat, a legújabb jelentésében pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy jövőre számíthatunk a játék újrakiadására Hogwarts Legacy: Definitive Edition névvel, amelynek az lesz a legnagyobb húzóereje, hogy 10-15 órányi vadonatúj tartalmat kínálhat. Ez új fő- és mellékküldetéseket, ruhákat és egyebeket jelent.

Henderson úgy tudja, hogy a teljes kiadást azoknak kell csak megvenniük, akik még nem rendelkeznek az alapjátékkal, a már meglévő tulajok ugyanis egy DLC-ként szerezhetik be az említett tartalmakat. Árról és megjelenési dátumról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a csomag 20-30 dollár (körülbelül 7300 és 11000 forint) között mozoghat, és valamikor 2025-ben számíthatunk rá. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)