Hirdetés

Konzol sem kell hozzá: jöhet a kizárólag felhő-alapú Game Pass előfizetés

|

Így már tényleg nem kell Xboxot venni hogy fillérekért pörgesd a legjobb játékokat.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy ahogy azt sejteni lehetett, az új Call of Duty megjelenése előtt átalakul, és valamelyest drágul is az Xbox Game Pass előfizetés. Természetesen a fogyasztóvédelemnél azonnal elkezdték verni a vészharangot, hogy ők megmondták előre, hogy ez lesz, ha átmegy az Activision-Blizzard felvásárlás, a redmondiak szerint azonban nincs itt semmi látnivaló, meg egyébként is, ők folyamatosan azon vannak, hogy a gamerek egyre olcsóbban jussanak játékokhoz.

Ezt támasztja alá a Windows Central vezető szerkesztője, Jez Corden értekezése is, aki a Game Pass jövőjéről ír, és belsős információkra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoftnál erősen gondolkoznak egy kizárólag felhő-alapú szolgáltatáson, ami olcsóbb és minden eddiginél könnyebben hozzáférhető lenne.

Hirdetés

A Microsoft ezzel azokra vetné ki a hálóját, akik sokallják egy konzol árát, vagy van már PlayStation, esetleg Nintendo konzoluk, de nem akarnak venni egy Xboxot, pedig tetszik nekik a Game Pass játékkínálata. A játékokat állítólag nemcsak előfizetős formában tennék elérhetővé, a felhasználók meg is vásárolhatnák őket digitálisan.

Ezen felül úgy tűnik, a Game Pass Friends & Family csomag ötletét sem vetette el teljesen a vállalat. A rövid tesztidőszak után ugyan kivezették a családi csomagot, amellyel 5-en osztozhattunk volna az előfizetésen komoly kedvezményekért, de pletyka szinten felmerült, hogy a jövőben visszakerülhet. A reklámokkal felduzzasztott, olcsóbb előfizetés azonban nem olyasmi, amin aktívan dolgoznak a zöldek.

Ti előfizetnétek konzol nélkül egy kizárólag streamelt játékokat kínáló csomagra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)