Hirdetés

Jó hírt is hozott a BioWare a frissített Dragon Age: The Veilguard gépigény mellé

|

Tényleg mindent elkövet a BioWare és az EA, hogy megkedveltessék a játékot a PC-s közönséggel.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok több gesztusa és megnyilatkozása is arra utal, hogy mind a kiadó, mind a fejlesztő erősen épít a PC-s táborra a Dragon Age: The Veilguardot illetően: egyrészt alapos tesztelésnek vetették alá ezt a verziót, másrészt pedig nem erőltetik rá senkire az EA App használatát, aki a Steamen keresztül vásárolja meg a játékot. De nincs még vége, ugyanis kiderült, hogy ezúttal nem kértek a Denuvo védelméből, vagyis ahogy a következő Mass Effect fejlesztését vezető Michael Gamble fogalmazott az X-en, megbíznak a játékosokban.

Ennek a döntésnek lesz azonban egy mérsékelten hátrányos következménye, de azzal alighanem mindenki együtt tud majd élni, hogy kivételesen nem áll majd módjában előtölteni a játékot, hanem meg kell várnia a megjelenés pillanatát, hogy elindíthassa a folyamatot.

Hirdetés

Megtudhattuk továbbá, hogy milyen vas szükséges ahhoz, hogy bekapcsoljuk a Ray Tracinget, illetve ki is élvezzük az ily módon felturbózott látványt. Íme:

A Dragon Age: The Veilguard október 31-én jelenik meg PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, a letöltésnek pedig magyar idő szerint 17 órakor eshetünk majd neki.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)