Hirdetés

Jelentős különbség lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2 Xbox Series X-es és Series S-es változata között

|

Annak ellenére, hogy a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak az optimalizálásra, nem csak a felbontásból kellett engedniük.

Hirdetés

A GSC Game World hosszú évek és nagy kihívások után idén november 20-án végre kiadja a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt, ami az év egyik legjobb játéka is lehet - külföldi beszámolók legalábbis egészen pozitívan nyilatkoztak arról az élményről, amit két óra alatt élhettek át. Persze a teljes játék ennél jóval hosszabbnak és tartalmasabbnak ígérkezik, úgyhogy azt, hogy milyen az élmény egésze, csak egy hónap múlva deríthetjük ki.

A GSC közeli kapcsolatot ápol a Microsofttal, ennek következtében a játék a Game Passba is megjelenése napján fog bekerülni. A Windows Central arról érdeklődött a csapatnál, hogy jelentett-e számukra nehézséget az Xbox Series S-es verzió elkészítése.

Hirdetés

Elmondták, először nagyon aggódtak, azt gondolták, lehetetlen a játékot a gyengébb masinán futtatni, de aztán elkezdtek optimalizálni, és végül eljutottak oda, hogy úgy érezzék, gyakorlatilag bármely játékot le lehet annyira butítani, hogy beérje a korlátozott erőforrással - és egyébként a PC-s változat minimum rendszerigényét is ennek köszönhetően lehetett lejjebb tornázni.

Ugyanakkor arra készülni kell, hogy a játék Xbox Series X-en 60 fps-sel fog futni, csak itt-ott zuhanhat be 55 fps-re a képfrissítési sebesség, ám a Series S-en 30 fps a limit. Hiába tudtak ott is 60-at elérni bizonyos helyzetekben, nem sikerült ezt annyiszor megvalósítani, hogy bátran feljebb tolják a korlátot. Próbálkoznak még vele majd a megjelenés után. 

November 20-ától PC-n és Xbox Series konzolokon vár majd mindenkit a radioaktív pusztaság.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)