Hirdetés

Javított a lopakodáson a Star Wars Outlaws első nagy frissítése

|

Nem fognak olyan könnyen kiszúrni a Star Wars Outlawsban.

Hirdetés

A Star Wars Outlaws nemrég kapta meg az első nagyobb frissítését, a 1.1.2-es verziószámú patch-et. A PlayStation 5-ön 1,92 GB, az Xbox Series X és S konzolokon 2,25 GB, míg PC-n 1,89 GB méretű pakk hozott fontos változásokat, elsősorban a lopakodás terén fejlődött a játék. 

Az Ubisoft közleményében megköszönte a rajongók támogatását és pozitív visszajelzéseit a játék indulása óta, különösen a Kay, Nix és a nyílt világ iránti lelkesedésüket, valamint a fotó módot kihasználó alkotásaikat, amelyek inspirációt adtak a csapat számára. A frissítés a korai visszajelzések alapján készült, és a fő célja a hibák javítása, a PC teljesítményének optimalizálása, valamint az általános stabilitás növelése volt. Emellett bevezették a platformok között mentési lehetőséget a Ubisoft Connect segítségével.

Hirdetés

A legfontosabb változás a lopakodós játékmenet javítása. A frissítéssel kevésbé valószínű, hogy a játékosokat észreveszik gurulás közben, és a felfedezés potenciális mértéke helyszíntől függően változik. Korábban Julian Gerighty kreatív igazgató elismerte, hogy a lopakodós küldetések túlzottan büntetőek voltak, és jelezte, hogy javítják ezeket a problémákat. A patch már elérhető, és megkönnyíti a lopakodós részeket anélkül, hogy teljesen eltüntetné a kudarc lehetőségét.

További újdonság, hogy a PS5-ön most már megszerezhető az Old School Cool trófea, így a játékosok elérhetik a platinum trófeát is.

Az Ubisoft folyamatosan figyeli a játékosok visszajelzéseit, és dolgozik a további frissítéseken. Ugyanakkor a Star Wars Outlaws kereskedelmi teljesítménye nem biztos, hogy be fogja váltani az előzetes reményeket. A múlt héten az Ubisoft részvényeinek ára visszaesett a játék megjelenése után, és egyes elemzők azt jósolják, hogy az eladások elmaradhatnak a várakozásoktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)