Hirdetés

Izgalmas ajándékokat hoz majd a Game Pass hamarosan egy szivárgás szerint, az egyik játék nagy meglepetés lenne

|

Emeli a tétet az Xbox, már ha hihetünk a legújabb pletykáknak.

Hirdetés

A szivárogtatók között jól ismert eXtas1s korábban már többször is bizonyította forrásainak pontosságát, így újra felfigyelt rá a gamer közösség. Ezúttal ugyanis ismét az Xbox Game Pass jövőbeli tartalmairól csicsergett, szerinte a szolgáltatás két nagyon érdekes címmel fog bővülni a közeljövőben. Ezzel együtt jeleznénk, hogy pezsgőt bontani, hangosan ujjongani, táncolni az utca közepén még talán elsietett és túlzó reakció lehet, mivel hivatalosan meg nem erősített hírről van szó.

Egyrészt a Mafia: Definitive Edition augusztus 13-án kerül majd be csomagba, aminek köszönhetően újraélhetjük a játéktörténelem egyik klasszikusát annak legmodernebb verziójával. Másrészt augusztusban érkezik még egy cím, ami jelenleg kint sincs Xboxon.

Hirdetés

EXtas1s elmondása szerint augusztus közepén (pontos dátummal ő sem rendelkezik) jön a Wargroove 2 a Game Passre. A Chucklefish taktikai mókája jelenleg csak PC-n és Nintendo Switchen érhető el, és Xboxos megjelenéssel kapcsolatos tervekről nem volt szó a közelmúltban. Ha eXtas1s jövendölése beválik, akkor egy nem várt meglepetést lőtt most le a szivárogtató.

EXtas1s azt is 100 százalékra ígérte, hogy a Crash trilógia is bekerül a Game Passbe augusztus 8-án. Ha máskor nem is, legkésőbb aznap kiderül, mennyire pontosak a forrásai.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)