Hirdetés

Ízelítőt kapott a Call of Duty: Black Ops 6 zombimódja, és ez csak a kezdet

|

Filmszerű előzetes vezeti fel az új CoD élőhalottjait, amit valami még izgalmasabb fog követni.

Hirdetés

A Call of Duty franchise-ban a 2008-as World at War óta többször is felbukkantak az élőhalottak, legutoljára tavaly találkozhattunk velük a Modern Warfare 3 zombimódjában, amely keresztezte a korábbi Zombies élményeket a Warzone-os mókával. Az élmény már annyira összenőtt a CoD csomaggal, hogy az idei játékból, a Black Ops 6-ból sem maradhatott ki. 

Azt már előre bejelentették a fejlesztők, hogy visszatér a közkedvelt, fordulókra osztott zombimód, amelynek keretein belül egyre nehezedő hullámok során kell majd kiállnunk a próbát az élőholtakkal szemben, a Black Ops 6 elrajtolásakor két pályán (Terminus és Liberty Falls) irthatjuk majd az ellent, de később számos további helyszínnel bővül majd a játékmód. 

Hirdetés

Öt évvel járunk a Cold War eseményei után, amikor Grigori Weaver, Mac Carver, Elizabeth Grey, Oskar Strauss és Stoney Madoxx börtönben csücsülnek a Terminuson, de jön a rajongóknak már ismerős Dr. Peck és egy csempész, Maya, akik kiszabadítják őket egy küldetés miatt.

Így fog folytatódni a szérián átívelő sztori, a The Dark Aether. Az alábbi előzetes nem mutat sokat, de kellően hangulatos, nyomokban véres és előkészíti a terepet az akciózásnak, ugyanis augusztus 8-án megérkezik a gameplay trailer is, ami már pörgősebb jeleneteket ígér: 

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti szoktátok pörgetni a zombimódot is a többi mellett?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)