Hirdetés

Itt van minden, amit Warhammer 40,000: Space Marine 2-ről tudni érdemes

|

Hat perc hosszúságú, a játék minden aspektusát körüljáró előzetessel jelentkeztek az alkotók.

Hirdetés

A szeptember 9-ére kitűzött premier közeledtével egyre több részletet fed fel a Saber Interactive és a Focus Entertainment párosa a Warhammer 40,000: Space Marine 2-ről. A májusi Warhammer Skulls eseményen levetített multiplayer fókuszú trailer után most az eddigieknél hosszabb és átfogóbb, a játék minden aspektusát körüljáró hatperces előzetest kaptunk Oliver Hollis-Leick (creative director) narrációjával kísérve.

Ebben a sztorivezérelt kampányról éppúgy szó esett, mint az újrajátszhatóságot szem előtt tartó PvE és PvP szegmensekről.

Hirdetés
  • A nagyjából száz évvel az első rész eseményei után játszódó kampányban - amit egyébként éppúgy lezavarhatunk egyedül is, mint társaságban -, ismét Demetrian Titus felett vehetjük át az irányítást, akinek bizonyítania kell az Ultramarines káptalan iránti hűségét, miután lefokozzák hadnaggyá. Erre hamarosan lehetősége is nyílik egy tiranidák indította invázió közepette két csatatestvérével, Chaironnal és Gadriellel az oldalán.
  • Emlékeztek még a World War Z játékra? Az abban debütált Swarm technológiának köszönhetően tiranidák százai özönlik el a képernyőt, így könnyen az az érzése lehet a játékosnak, hogy sosem akar elfogyni az ellenség. Változatos helyszíneken kell megküzdenünk velük, dzsungelben éppúgy, mint egy lenyűgöző metropoliszban.
  • A küldetések között visszatérünk az űrgárdisták bolygó körüli pályára állt űrhajójára, ahol a legénységgel szóba elegyedve fontos értesüléseket szerezhetünk. Ugyanitt tanulmányozhatjuk a soron következő misszió részleteit, illetve állíthatjuk össze felszerelésünket még a bevetés előtt. Távolsági és közelharci fegyverek széles választékából csemegézhetünk, de azt nem szabad elfelejtenünk, hogy a bekapott csapások nyomán lemerülő páncélt csakis brutális, test a test elleni küzdelmekben végrehajtott kivégzésekkel tölthetjük vissza.
  • Ellentétben a kampánnyal az Operations küldetéseit kizárólag kooperatívan játszhatjuk. Hat, egyedi képességekkel felvértezett osztályból (Tactical, Assault, Vanguard, Bullwark, Sniper, Heavy)  választhatunk karaktert magunknak, akinek a páncélzatát aztán tetszés szerint átfesthetjük. A teljesített missziók jutalmaként további komponensekkel dobhatjuk fel a kinézetét, de ennél talán fontosabb, hogy osztályspecifikus perköket oldhatunk fel, valamint a fegyverek hatásfokán is javíthatunk.
  • Az együttműködés helyett a versengést preferáló játékosoknak való az Eternal War, amelyben hatfős csapatok küzdenek meg egymással, hogy egyszer és mindenkorra rendezzék az űrgárdisták és a káoszgárdisták közötti "apró" nézeteltérést Deathmatch, Seize Ground és Capture and Control módokban. Itt nincs fegyverfejlesztés, sem feloldható perkök, de a testreszabás lehetősége az Operationsből áthozott kozmetikai holmikkal együtt megmarad.

Az imént olvasottakon túl további meglepetéseket ígérnek a fejlesztők, akik azt is vállalták, hogy a PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re érkező Warhammer 40,000 2-t rendszeres időközönként adagolt ingyenes frissítésekkel bővítik. Az utóbbiak új Operations küldetéseket, PvP térképeket, ellenfeleket, fegyvereket és testreszabási opciókat takarnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)