Hirdetés

Itt a Steam nyári vásárának előzetese, kiderült pár érdekes részlet

|

Új megjelenések is lesznek a héten megnyíló Steam akciós kínálatban.

Hirdetés

A nyár közepe felé araszolva épp itt volt már az ideje az éves nagy nyári vásárnak. A Steam idén sem hagyja, hogy gyarapodjon (vagy egyáltalán megmaradjon) a megtakarításunk: június 27-én, este 7 órakor elindítják a szezonális akcióhullámot, ami annak rendje és módja szerint elmos majd minket.

Egyelőre nem tudjuk az érintett megjelenések teljes listáját, de mivel várhatóan több száz játékot fog érinteni a buli, így ez lényegtelen is. Egy trailert azért kaptunk, és a videóban szerepel pár érdekes cím, amelyekre érdemes figyelni szerintünk.

Hirdetés

A lenti trailer rövid klippekkel emelt ki olyan csodákat, mint a Palworld, a Stellaris, vagy Disney Dreamlight Valley, de válogatás után egy nagy ömlesztett kollázst is kaptunk. Felbukkanó logók között olyan nevek voltak voltak, mint a Hi-Fi Rush, a Forza Horizon 5, Lethal Company és a Persona 3 Reload.

Mindezek persze csak apró ízelítőt jelentenek a vásár gigászi kínálatának méretéhez képest. Érdemes lesz figyelnetek a kívánságlistáitokat, mert jó eséllyel lesznek köztük akciós darabok a következő hetekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)