Hirdetés

Ismét csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2, de nagy bemutatóra készülnek a fejlesztők

|

Nem sikerül tartani a korábban kitűzött dátumot, viszont legalább van egy új.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy egyszer már törölték, a S.T.A.L.K.E.R. 2 sokadik halasztása viszonylag megnyugtató. A 2012-es kaszálása után 2018-ban ismét felbukkanó játék fejlesztését az ukrán-orosz háború is hátráltatta, de nem biztos, hogy már játszhatnánk vele, ha ez nincs.

2024 elejéről korábban 2024. szeptember 5-ére tették át a megjelenést, ám a GSC Game World ma kénytelen volt azzal a hírrel szolgálni, hogy a játék további finomítgatásra, javítgatásra szorul, így november 20-nál korábban biztosan nem játszhatunk majd vele.

Hirdetés

Ezzel együtt viszont azt is bejelentették, hogy augusztus 12-én az Xboxszal közösen tartanak egy bemutatót, amelynek keretében betekinthetünk a fejlesztés kulisszái mögé, többet láthatunk a világból, a helyszínekből, a játékmenetből és az átvezetőkből, illetve az egyik sztoriküldetést teljes egészében megnézhetjük, így pontosabb képet kaphatunk majd arról, milyen élményt kínál a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Egyelőre az alábbi trailerrel kell beérnünk.

A fejlesztők addig is azt kérik, aki teheti, támogassa Ukrajnát a United24 alapítványon keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)