Hirdetés

IShowSpeed európai túrájára 2 és fél milliárd néző volt kíváncsi

|

Az labdarúgó-Európa-bajnokság volt IShowSpeed körútjának apropója, de az végül a tartalomgyártó legfontosabb eseményévé vált.

Hirdetés

Darren Jason Watkins Jr., online nevén IShowSpeed befejezte európai stream-körútját. A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság okán megejtett kiruccanását Speed a TikTokon, az Instagramon, a Twitteren és a YouTube-on is közvetítette, a műsor pedig összességében 2 és fél milliárd nézőt hozott a csatornáira. Persze, ha valaki járt mostanában Budapesten az pontosan tudja, hogy rajongói nem csak az interneten követték a videóst mindenhová: hazánkat is meglátogatta IShowSpeed, és folyamatos volt a felhajtás körülötte még nálunk is.

Magyarországon kívül egyébként Németországból, Albániából, Olaszországból, Hollandiából, Belgiumból, Lengyelországból, Svédországból, Svájcból, Görögországból, Bulgáriából, Romániából, Csehországból, Ausztriából, Dániából és Írországból is élőzött.

Hirdetés

A turné június 16-án vette kezdetét Németországban, és ettől a naptól a műsor végéig 50-80 000 néző követte őt folyamatosan az egyes csatornákon. A felhajtásnak persze meglett az ára, miután a bepörgött rajongók autókat tettek tönkre izgalmukban.

IShowSpeed már otthon van, és július 21-től Kai Cenattal streamel együtt. A következő kihívásuk a Chained Together című platformer leküzdése, ami valószínűleg kevesebb károkozással fog majd járni, mint az európai vakáció.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)