Hirdetés

Internet nélkül búcsút inthettek a Call of Duty: Black Ops 6 kampányának

|

Akkor már PlayStation Plus vagy Game Pass Core előfizetés is kelleni fog? Erre is választ kaptunk.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-i megjelenése előtt az Activision megerősítette, hogy a játék kampánymódjához folyamatos internetkapcsolatra lesz szükség minden platformon. Erre a cég elmondása alapján azért van szükség, hogy optimalizálni tudják a vizuális élményt, és a játék helyigénye is kulturált keretek között tudjon maradni.

A vállalat által bevezetett új streaming technológia lehetővé teszi, hogy a ritkábban használt tartalmak egy streaming gyorsítótárba kerüljenek. Ezzel a megoldással a fájlméret csökkenthető, miközben a játékélmény is javul. A Black Ops 6 kampányának története egyébként 1991-ben, az öbölháború alatt játszódik, és bonyolult összeesküvés-elméleteket boncolgat.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a Black Ops 6 nem kínál előzetes hozzáférést a kampányhoz a különböző kiadások vásárlói számára, ellentétben a tavalyi Modern Warfare 3-mal. A játékosok, akik sikeresen teljesítik a kampányt, különféle jutalmakat nyernek a többjátékos és zombis módokhoz.

Az egész történetben azonban azt is nagyon fontos megjegyezni, hogy a kampányhoz nem kell aktív PlayStation Plus vagy Game Pass Core előfizetés, de az internetkapcsolat elengedhetetlen marad. Ez azért nagyon fontos, mert konzolokon alapvetően csak ilyen előfizetésekkel lehet játszani a multiplayer, így netkapcsolatot igénylő címeket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)