Hirdetés

Íme minden, amit az Xbox Game Pass új előfizetői csomagjáról tudunk

|

A Game Pass Standard egyelőre még nem elérhető Magyarországról, de előbb-utóbb valószínűleg itt is bevezetik, szóval érdemes felkészülni rá. Mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

Az, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 már a megjelenése pillanatától fogva elérhető lesz a Game Pass kínálatában, sokak számára hatalmas öröm, ugyanakkor megvan a következménye is: a Microsoft nyári összefoglalója alapján szeptember 12-én két fontos változás lép életbe. Egyrészt árat emel a vállalat, másrészt teljesen átalakul a konzolos csomag, a Magyarországon már egy ideje nem elérhető Xbox Game Pass for Console, amellyel az Ultimate előfizetés felé terelik az Xboxon játszókat. 

Az alábbiakban igyekeztünk mindent összeszedni, amit csak tudni lehet az Xbox Game Pass Standardről, amely egyelőre nem még nem érkezett meg hazánkba, így a magyar előfizetők most csak az Xbox Game Pass Core, a PC Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate csomagok közül választhatnak.  

Hirdetés

A Microsoft szerint a konzolosokat megcélzó  Standard azoknak szól, akik többet szeretnének kapni a válogatott játékfelhozatalt (egy több mint 25 címből álló katalógust) és multiplayerhez való hozzáférést adó Core-nál, de nem akarnak annyit fizetni, mint az EA Play-integrációt, első napos megjelenést és exkluzív ajánlatokat kínáló Ultimate-ért. 

A Standarddal bár minden a felhozatalban szereplő, tehát több száz játék játszható lesz, az újak nem (vagy legalábbis nem azonnal, akár 12 vagy több hónap is lehet az átfutási idő), ezáltal a már említett Call of Duty: Black Ops 6-ot vagy éppen az Indiana Jones and the Great Circle-t sem játszhatják a Standard-tagok a megjelenéstől kezdve. Fontos, hogy míg a különböző preview-khoz és a multiplayerhez való hozzáférés beletartozik a csomagba, a felhőalapú játék nem, ajánlatok viszont járnak a standardosoknak, egyes esetekben akár 50%-os kedvezményre is számíthatnak. 

A tengerentúlon az Xbox Game Pass Standard 14,99 dollárba kerül havonta, ami országonként eltér. Ez félúton helyezkedik el az Xbox Game Pass Core (9,99 dollár/hó) és az Xbox Game Pass Ultimate (19,99 dollár/hó) között, így nálunk várhatóan 2500 és 5490 forint közé fog esni (ennyibe kerül havonta a Core és az Ultimate Magyarországon) az ára, a matek isteneit segítségül hívva valószínűleg 4000 forint körül alakulhat majd. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)