Hirdetés

Ilyen tartalmakkal jön a Call of Duty és Fallout crossovere, ami csak rövid ideig lesz elérhető

|

A Modern Warfare 3-ban, Warzone-ban és Warzone Mobile-ban is tiszteletét teszi a Bethesda posztapokaliptikus szériája, ráadásul előbb, mint gondolnátok.

Hirdetés

Az Amazon Prime Video Fallout-adaptációjának premierje után nagy volt a hype, egy ideig minden a Bethesda franchise-áról szólt, a videojátékok iránt is alaposan megnőtt az érdeklődés. A felhajtásból senki sem akart kimaradni, a brandek olvasztótégelyeként szolgáló Fortnite már májusban összehozta a crossovert, az Activision Blizzard viszont lassabban kapcsolt, csak most jutottak el odáig a Call of Duty-fejlesztők, hogy elrajtolhasson a lövölde Fallouttal kapcsolatos eventje. 

A két IP összeboronálása június 20., azaz csütörtök este veszi kezdetét, viszont csak június 26., vagyis jövő szerda estig lesz elérhető, szóval nem lesz végtelen idő belekóstolni az egyedi tartalmakba. A Call of Duty-Fallout crossover egy bundle-lel és egy eseménnyel várja a játékosokat. 

Hirdetés

A hivatalos Call of Duty blogon részletesen is ismertette az Activision, hogy mit kínál a Tracer Pack: Fallout Vault Dweller Bundle megvásárlása: két Fallout témájú fegyverskin (Vault Tec Approved M16, Atomic Disintegrator HRM-9), négy operátor skin (Price, Ghost, Soap, Gaz), hat töltőképernyő, két charm ("Let's Do This!", "Fatman"), valamint egyéb játékbeli kozmetikai cuccok (névjegykártya, matricák). Emellett a Fallout: Vault Dwellers event kihívások elé állítja a játékosokat a multi, a Warzone és a Warzone során, bármilyen Fallout skin használatával pedig XP boostot lehet szerezni. Az alábbi kedvcsináló ízelítőt ad belőle, hogy mire számíthattok az említett időszakban: 

Ti fejest ugrotok a Call of Duty és Fallout crossoverébe?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)