Hirdetés

Ilyen lehetne a South Park élőszereplős változata

|

A mesterséges intelligencia segítségével készítették el az adaptáció sztárszínészekkel teli előzetesét.

Hirdetés

1997-ben indult útnak a négy általános iskolás történetére fókuszáló polgárpukkasztó animációs sorozat, a South Park, amely azóta 26 évadot élt meg. Bár a Trey Parker és Matt Stone által megálmodott széria számos különkiadást kapott az évek során, élőszereplős adaptációra irányuló tervekről nemigen lehetett hallani. Jelen állás szerint nincs is kilátásban ilyesmi, ez pedig arra ösztönözte a rajongókat, hogy az AI segítségével életre hívják, és megmutattassák, milyen is lehetne a South Park élőszereplős változata.

Az előzetest a MULTIVERSE OF AI nevű YouTube-csatorna készítette el, benne pedig a főszereplőket potenciálisan alakító színészeket is láthatjuk. A szereplőgárda részét képezi Jonah Hill (Eric Cartman), Michael Cera (Stan Marsh), Seth Green (Kyle Broflovski), Pete Davidson (Kenny McCormick) és még sokan mások.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a South Park főszereplői gyerekek, egy élőszereplős változatban nagy valószínűséggel felnőttek alakítanák őket, az előzetes láttán pedig nagyon tűnik, hogy simán működne ez a felállás. Az alábbi videóban erről ti magatok is meggyőződhettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)