Hirdetés

Ilyen lehetett volna a battle royale Crysis Next

|

Végül nem kaptuk meg a multiplayer központú Crysis-játékot, de legalább most megismerhettünk pár részletet.

Hirdetés

Nemrég egy elkaszált Crysis battle royale játék részletei szivárogtak ki az internetre, bepillantást engedve abba, milyen lehetett volna egy többjátékos fókuszú "Crysis élmény". Bár a Crytek hivatalosan soha nem jelentette be a projektet, a Crysis Next néven emlegetett játék már 2020-ban is felbukkant egy szivárgásban, amikor a Crytek visszatért a franchise-hoz a Crysis Remastered trilógiával. Akkoriban a pletykák között szerepelt a Crysis Next is, amit egy online játékként írtak le, amelyben több száz játékos próbálhatta volna ki a különböző nanosuit képességeket.

A mostani szivárgás egy 13 perces játékmenet videón alapul, amely egy korai fejlesztési fázisban lévő verziót mutat be. A videó szerint a Crysis Next egy külsőnézetes battle royale élmény lett volna, legalább három karakterosztállyal és testreszabható nanosuitokkal. A kiszivárgott részletek szerint a három osztály a Frontliner, Tactician, és Flanker lett volna, mindegyik saját egyedi képességekkel, amelyek közvetlenül befolyásolták volna a játékmenetet. A játékosok finomhangolhatták volna felszereléseiket, testreszabhatták volna a mozgási képességeket, harci előnyöket és egyéb hasznos eszközöket a saját játékstílusuknak megfelelően.

Hirdetés

A szivárgásban bemutatott játék meglehetősen nyersnek és befejezetlennek tűnik, tele helyettesítő grafikai elemekkel és hiányos animációkkal, ami arra utal, hogy a Crysis Next inkább csak egy gameplay koncepció volt, korlátozott játszhatósággal. A videóban látható, ahogy egy játékos kipróbálja a különböző osztályokat, fegyvereket vesz fel, lövöldözésekbe keveredik, és egy olyan térképen navigál, amelyet feltehetően egy interaktív lobbyként terveztek meg.

A Crytek folyamatosan törli a Crysis Next videókat a DMCA szabályzat alapján, de a játékosok újra és újra feltöltik a szivárgott játékmenetet - ahogy ez lenni szokott. Bár egy Crysis battle royale élmény némileg csábítóan hangzik, a rajongók valószínűleg sokkal jobban érdeklődnek a Crysis 4 iránt, amely munkálatait a Hitman 3 rendezője vezeti. Jelenleg ez az egyetlen biztos információ a folytatásról, többet nem tudunk.

Aztán persze ki tudja, a Crysis Next törlése messze nem jelenti azt, hogy a Crysis 4 ne kaphatna valamiféle battle royale módot, meglátjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)