Hirdetés

Ilyen konfiguráció kell majd a Horizon Zero Dawn Remastered PC-s változatához

|

Közzétették a Guerrilla Games felújított játékának gépigényét.

Hirdetés

Lehet vitatkozni arról, hogy hét évvel a debütálása után feltétlenül szükség van-e egy játék újrakeverésére, ám a Sony és a Guerrilla Games ezt tartotta a helyes lépésnek az eredetileg PlayStation 4-re kiadott, majd később PC-re is eljutott, és persze az időközben megjelent PS5-tel teljes mértékben kompatibilis Horizon Zero Dawn esetében. Mindenesetre a ráncfelvarrás nem csak annyiból áll, hogy feljebb húzták a felbontást, megnövelték a látótávolságot és a képkockaszámot, hanem átdolgozták a karaktermodelleket, sokkal élethűbbé varázsolták a növényzetet, és ez még nem minden.

A lehengerlő látványnak persze ára van, konzolfronton egyértelműen PS5 Prón mutatja majd meg a Horizon Zero Dawn Remastered, hogy mire képes igazán, de a Nixxes által portolt PC-s változat kedvéért sem árt majd egy combosabb hardver, ha nem elégszünk meg az alacsony vagy közepes beállításokkal.

Hirdetés

Az alább látható táblázatban nem jelölték meg külön, hogy a feltüntetett értékek natívak-e, de arra kell gondolnunk, hogy igen, mivel egyetlen szó sem esik DLSS-ről, FSR-ről vagy XeSS-ről, holott mindhárom skálázási megoldást támogatja a PC-s változat.

Egyébként nem kell már sokat várni arra, hogy kiderüljön mennyire pontosan lőtte be a Nixxes a gépigényt, ugyanis a Horizon Zero Dawn Remastered október 31-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re. Aki digitálisan birtokolja az eredeti kiadást, 3000 forint (PS5), illetve 10 euró (PC) fejében frissíthet az újra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)