Hirdetés

Így szerezhetsz ingyen három hónapnyi PC Game Pass előfizetést

|

A Microsoft és az Nvidia együttműködése jól jön a GeForce-tulajoknak.

Hirdetés

Izgalmas időszak ez a Game Pass-előfizetők számára. Május második felében olyan videojátékok csatlakoztak a szolgáltatáshoz, mint a Senua's Saga: Hellblade II, a Lords of the Fallen és az Immortals of Aveum, a közelgő Xbox Games Showcase során pedig még többet jelenthetnek be hozzá, például a Microsoft által felvásárolt Activision-Blizzard kínálatából szemezgetve. Az biztos, hogy az új Call of Duty már a megjelenése napján bekerül, és nem fog miatta árat emelni a cég

Június 15-én azonban öt cím is távozik a szolgáltatásból (mint például a High on Life), amelyek mindegyike elérhető a PC Game Passban is, amibe most minden korábbinál kedvezőbben kóstolhattok bele - legalábbis akkor, ha GeForce-kártya dolgozik a gépetekben. 

Hirdetés

Aki még sosem próbálta a PC Game Passt, annak most itt a tökéletes alkalom, ugyanis az Xbox és az Nvidia együttműködésének köszönhetően a GeForce-játékosok június 4-től kezdődően három teljes hónapig ingyenesen hozzáférhetnek a szolgáltatáshoz. A felhozatalban számos olyan alkotás is van, amelyek kihasználják az Nvidia technológiáit, mint a DLSS, a Reflex és a ray-tracing. Ilyen többek között a Forza Horizon 5 vagy a Minecraft with RTX. Érdemes követni a hivatalos Nvidia honlap utasításait, ott pontról-pontra leírják a 3 hónapnyi Game Pass megszerzésének menetét. 

Ha valakinek nincs elég erős hardvere hozzá, akkor a GeForce NOW-on keresztül játszhat több mint 130 PC Game Pass-címet, mivel a felhőszolgáltatás megteremti a játékstreamelés technikai feltételeit, azaz a cloud gamingnek köszönhetően anélkül játszhatunk az RTX-et kihasználó címekkel, hogy rendelkeznénk az ehhez szükséges videokártyával. A NOW Ultimate pedig további nvidiás technológiákat kínál, beleértve a DLSS 3-at, a Reflexet és akár 4K 120 fpst-t is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)