Hirdetés

Húsz éves a Windows!

|

1985. november 20, egy dátum, mely örökre megváltoztatta a világot. Ezen a napon jelent meg a Windows, mely nélkül senki sem tudja, hogy hol tartanánk most az informatikában. Legfontosabb újítása a grafikus kezelőfelület bevezetése volt ami miatt sokkal érthetőbb, felhasználóbarátabb volt, mint elődei. Sorra jelentek meg az új verziók, melyek mindig fel voltak ruházva a technika vívmányaival. Napjainkban már a kétezernél is több programozó dolgozik azért, hogy Nekünk egyre kényelmesebb és stabilabb rendszerünk legyen. Sokan szeretik, sokan persze mindig fanyalognak, utálkoznak ha Windowsról van szó, de tény, hogy majd' mindenki használja. Adózzunk hát tisztelettel, boldog születésnapot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)