Hirdetés

Hugh Jackman és Ryan Reynolds mémekkel és közös dallal cukkolják egymást

|

Csapágyasra hajtják a színészek a legújabb Marvel-film marketinggépezetét, de ezt mi cseppet se bánjuk.

Hirdetés

Ahogy a Deadpool & Rozsomák sem csak egy átlagos Marvel-film a sok közül, úgy a produkció szekerét toló marketingkampányok sem nevezhetők hétköznapinak. A film kezdettől fogva erősen épített a két főszereplő, Ryan Reynolds és Hugh Jackman régi barátságára, kettejük folyamatos csipkelődésére, és az adok-kapok a bemutatót követően sem ért véget.

A minap felkerült a YouTube-ra egy rövid, alig egyperces, a Jimmy Fallon vezette The Tonight Show kedvéért rögzített dal kettejük előadásában, amit már sokadjára hallgatok végig, annyira vicces. Ráadásul a beszólogatások még túl is mennek Deadpool és Rozsomák szerepein.

Hirdetés

De itt még nincs vége, ugyanis miután megtudta, hogy a Deadpool & Rozsomák minden idők nyolcadik (sőt, azóta már kiderült, hogy a hatodik) legerősebb nyitását produkálta az észak-amerikai piacon, Hugh Jackman a leghíresebb Rozsomák mém utánzásával fejezte ki örömét a film sikere miatt. Vajon mit tenne, ha megtudná, hogy a magyar mozikat is úgy letarolták, mintha semmi mást sem vetítenének?

Természetesen a Deadpool szerelésbe bújt Ryan Reynolds replikája sem maradt el. Reméljük, sosem hagyják abba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)