Hirdetés

Hivatalos: nem készül már ez a tíz éve bejelentett PlayStation-exkluzív

|

2014-ben mutatták be, de még mindig nem játszhattunk vele - és már nem is fogunk.

Hirdetés

Az, hogy egy játékot bejelentenek, esetleg még a játékmenetét is megmutatják, nem garantálja, hogy kész termék lesz belőle - láthattunk már erre példát sokszor, és fogunk is még, mert a stúdiók anyagi helyzete, az elképzelések folyamatosan változnak, és a játékfejlesztés mindig többéves projekt, rengeteg kiszámíthatatlansággal. 

A Wild Sheep Studio majdnem pont 10 évvel ezelőtt, a 2014-es gamescomon jelentette be a WiLD című játékát, amit Michel Ancel, a Rayman és a Beyond Good & Evil franchise-ok fejese álmodott meg PlayStation 4-re.

Hirdetés

Az őskorban játszódó alkotásban ősembereket és ősállatokat egyaránt irányíthattunk volna egy akkora területen, mint egész Európa, változó időjárás közepette. 

A fejlesztés akkor korai stádiumban tartott, aztán nem sokat lehetett hallani róla. Ancel 2020-ban hagyta ott a Wild Sheepet, feltehetően (és korábbi pletykák alapján) ekkor kaszálták a projektet is, ám a stúdió jelenlegi kreatív vezetője, Steven ter Heide X-en csak annyit mondott, már nem dolgoznak a játékon. Azt sem árulta el, min munkálkodnak épp helyette.

A WiLD-ot ezzel a trailerrel mutatták be anno:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)