Hirdetés

Hivatalos: készül a következő Star Wars Jedi játék

|

Most, hogy már PS4-re és Xbox One-ra is elérhető a Star Wars Jedi: Survivor, az EA bejelentette a folytatást.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy 2024 szeptemberében még egy amúgy PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra már jó ideje elérhető játék előző generációs, jó tíz éve piacon lévő konzolokra megjelenő változatáról írhatunk, de a játékiparban mostanában nem ritkák az anomáliák. Tegnap megérkezett a Star Wars Jedi Survivor lebutított változata, és az EA is tartott egy hosszabb beszámolót, amin a széria kedvelőinek is szolgált jó hírrel.

Laura Miele, az EA szórakoztatásért és technológiáért felelős részlegének elnöke elmondta, a Star Wars játékok több mint nettó 5 milliárd dollárt hoztak nekik, és mintegy 40 millió rajongó ismerte meg Cal Kestis történetét.

Hirdetés

Egy mondattal elejtette, hogy a Respawn már keményen dolgozik a harmadik játékon, ami az utolsó fejezetként szolgál, lezárja a sztorit. Hogy eljutunk-e az Egy új remény kezdetéig, vagy marad még lyuk, azt egyelőre nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy mikor érkezhet maga a játék, de ha annyi ideig tart elkészíteni, mint a Survivort a Fallen Order után, 2027-nél előbb nem valószínű, hogy elmerülhetünk benne. Addig talán még a Quantic Dream játéka, az Eclipse is megjelenik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)