Hirdetés

Hivatalos: készül a következő Darksiders

|

A THQ Nordic egy rövid, de igen hangulatos kedvcsináló videóval alapozott meg a Darksiders-sorozat következő epizódjának.

Hirdetés

A 2010-es Darksiders egy üde színfolt volt az akció-kaland játékok műfajában, és míg a folytatások igen vegyes fogadtatásban részesültek, a 2019-es Darksiders Genesis elfogadhatóan teljesített mind anyagilag, mind pedig szakmailag, így a rajongóknak volt oka abban reménykedni, hogy még nem ért véget az apokalipszis lovasainak története.

Sok kiadóhoz hasonlóan a THQ Nordic is rászokott az online bemutatókra, a legutóbbi Digital Showcase eseményt pedig nem mással zárták, mint a Darksiders-sorozat következő epizódjának előzetesével.

A rövid teaser ugyan nem igazán mutat semmi konkrét vagy váratlan dolgot, de kellően hangulatos és legalább biztosak lehetünk benne, hogy a kiadó nem nézte tétlenül az elmúlt években, ahogy feledésbe merül a széria.

Hirdetés

Nézzétek meg a trailert:

A videóból egyelőre nem derül ki semmilyen dátum, de remélhetőleg a közeljövőben többet is megtudhatunk róla. Ti milyen folytatásra számítotok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)