Hirdetés

Hivatalos: Geralt is benne lesz a The Witcher 4-ben

|

Ezt Doug Cockle, a karakter szinkronszínésze erősítette meg.

Hirdetés

Noha a CD Projekt RED már a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztése során világossá tette, hogy a 2015-ben megjelent játék lesz Ríviai Geralt hattyúdala, azt egyáltalán nem zárta ki, hogy a franchise későbbi felvonásaiban valamilyen formában ismét felbukkanjon. Egy hétvégi interjúban Doug Cockle, a karakter szinkronhangja megerősítette, hogy sokak kedvenc szörnyvadászának helyet szorítottak a The Witcher 4-ben, ám ezúttal nem ő áll majd az események középpontjában, valaki más lesz a főhős.

"Bejelentették a The Witcher 4-et, ez minden, amit mondhatok róla. Tudjuk, hogy Geralt része lesz a kalandnak, csak azt nem, hogy mennyire, mivel a játék nem őrá fókuszál. Szóval ezúttal nem róla szól a történet, de nem tudjuk, hogy kiről. Alig várom, hogy kiderüljön, nagyon szeretné tudni. Még nem láttam semmilyen forgatókönyvet, de ha láttam volna sem árulhatnám el. Ez a helyzet, szóval akár füllenthetek is. De nem teszem. Vagy mégis?"

- fogalmazott Cockle a Fall Damage YouTube-csatorna vendégeként, ahol a trilógiából származó idézetekkel szembesítették, és az volt a feladata, hogy kitalálja (vagy sikeresen felidézze), hogy Geralt mit mondott.

Hirdetés

Ezek után tálcán kínálja magát a kérdés, hogy vajon kit irányíthatunk majd az Unreal Engine 5-tel készülő folytatásban. Kézenfekvő választás lehetne a nevelőapja nyomdokaiba lépő Ciri, ám ez azt is jelentené, hogy a CD Projekt RED-nek kanonizálnia kellene a Wild Hunt befejezéseinek egyikét. Ugyanakkor a negyedik rész beharangozásakor megvillantott hiúzmedál arra utal, hogy a főszereplő teljesen új karakter lesz. Ha tényleg ez a helyzet, akkor két forgatókönyv érvényesülhet: kapunk egy teljesen kidolgozott hőst névvel, arccal, személyiséggel, háttérrel, vagy mi magunk hozhatjuk létre valahogy úgy, ahogy V-t a Cyberpunk 2077-ben.

Mindegyiknek meglennének a maga előnyei. Ti melyik megoldást preferálnátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)