Hirdetés

Hivatalos: csúszik a Kingdom Come: Deliverance II, de legalább megvan a megjelenési dátum

|

Elkerüli az őszi tumultust a Wahorse Studios középkori szerepjátéka.

Hirdetés

Nagyon szerették volna a fejlesztők még az év vége előtt befejezni Kingdom Come: Deliverance II munkálatait, ám most már úgy látják, hogy képtelenek lesznek tartani a saját maguknak kitűzött céldátumot, ezért nincs más választásuk, mint elhalasztani a megjelenést. Ennek következtében 2025. február 11-étől ugorhatunk csak fejest a 15. századi kalandokba, pont egy héttel egy másik, szintén sokak által várt szerepjáték, az Avowed érkezése előtt.

A csúszás bejelentésével párhuzamosan megvillantotta a Warhorse Studios a gyűjtői kiadást is, pontosabban annak a jókora dobozát, mivel a tartalmáról majd csak a jövő héten rántja le a leplet. Olybá tűnik egyébként, hogy masszív gamescomos jelenléttel igyekszik kárpótolni a csapat a játék késése miatt csalódott rajongókat.

Hirdetés

Akinek módjában áll felkeresni a kölni gamerexpót, a helyszínen kipróbálhatja a Kindom Come: Deliverance II-t, mindenki más viszont az augusztus 20-ai nyitóműsorban levetített trailerre, valamint a rá következő napon esedékes, körülbelül 25 perces, kevés vágást tartalmazó játékmenet-bemutatóra csorgathatja a nyálát.

Továbbá ugyanezen a napon, augusztus 21-én jár le továbbá azoknak az előzeteseknek az embargója, amelyek szerzői a játék egyik helyszínén, Kutna Hora, azaz Kuttenberg városában nyúzhatták néhány órán keresztül Henry és Hans kalandjainak folytatását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)