Hirdetés

Hirtelen megint népszerű lett a Call of Duty 4 remastere

|

Nem pusztán azért vették elő sokan, mert kedvük támadt nosztalgiázni.

Hirdetés

Van a Steamen egy Call of Duty, ami épp az eladási lista csúcsa felé tart, de az meglepő módon nem a Black Ops 6. A PC-sek megkerülhetetlen platformján most épp a Call of Duty: Modern Warfare Remastered tarol, ami a 2007-es sikerjáték újrakevert változata. A legkelendőbb játékok rangsorában a Modern Warfare Remastered maga mögött hagyta a Baldur's Gate 3-at és még a Dota 2-t is.

Joggal kérdezhetnétek, hogy mire ez a nagy felhajtás. A válasz egy modban keresendő: a H2M csapata az Activision egy régi hibáját hivatott kijavítani. A kiadó ugyanis annak idején kiadta a Modern Warfare 2 remasterét, de az csak az egyjátékos kampányt tartalmazta, a multiplayer modult nem, így a H2M srácai eldöntötték, hogy elhozzák azt a Modern Warfare Remasteredbe ágyazva.

Hirdetés

A modcsomag augusztus 16-án érkezik, és a Modern Warfare 2 összes egyjátékos és többjátékos pályáját, fegyverét, kütyüjét tartalmazza, meg minden mást, ami különlegessé tette a 2009-es lövöldét.

A H2M mod maga teljesen ingyenes lesz, de a használatához szükség van a Modern Warfare Remastered egy legális példányára. Nem csoda hát, hogy sokan lecsaptak a mókára, pláne úgy, hogy most épp akciósan beszerezhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)