Hirdetés

Hidetaka Miyazaki sokkolta a rajongókat: ő bizony használja az idézhető lelkeket az Elden Ringben

|

Pedig a keményvonalas rajongók szerint ez csalás.

Hirdetés

Az Elden Ring sok aprósággal könnyítette a Souls-széria rajongóinak életét, például kaptunk egy csomóféle idézhető lelket is. Ezek nem azok a summonok, azok a megidézhető NPC-k, akiket a bossok előtt hívhattunk be a Dark Souls játékokban, hanem külön lények, akiket szinte minden helyen elő lehetett hívni (külön jelzi a játék, ha erre épp lehetőség van). 

Nos, ez nem mindenkinek tetszett, de szerencsére egy teljesen opcionális dologról van szó. Ha valaki úgy érzi, túl könnyű lenne velük a játék, akkor nem használja őket, ha pedig valakinek szüksége van erre a mankóra, akkor idézgetheti a lelkeket. És bizony a Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki is így tesz.

Hirdetés

The Guardian kérdésére válaszul ugyanis Miyazaki mester elmondta, hogy ő maga kifejezetten béna a videojátékokban, ezért mindig kihasználja az összes extra lehetőséget, segítséget az adott játékban, így természetesen az Elden Ringet is summonokkal együtt nyúzza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)