Hirdetés

Hercule Poirot, Vertigo és Syberia játékok várnak ebben az akciós csomagban

|

Ha klasszikus detektívregényeken és azokból készült sorozatokon nőttél fel, akkor a Humble Bundle új csomagja kifejezetten neked szól.

Hirdetés

A Humble Bundle még mindig a videojáték-gyűjtők egyik legjobb barátja: egy általunk megszabott áron felmarkolhatunk egy rakat kulcsot, és a vételár jelentős részével egy jótékony szervezetet támogathatunk. Tökéletes megoldás ez mindenkinek, és ez most kifejezetten igaz lesz azokra, akik az anyatejjel szívták magukba Poirot kalandjai vagy a kalandjátékok rejtélyei iránti olthatatlan vágyukat.

A legújabb Humble Bundle a Microids Mystery Menagerie nevet kapta, mivel egy, a Microids kiadó nyomozó kalandjaival megtömött csomagot húzhatunk most be.

Hirdetés

Amennyiben legalább 18,25 eurót otthagyunk a kasszánál, úgy 19 digitális alkotást zsebelhetünk be, melyek között teljes játékok, kiegészítők és egy akciós kupon is megtalálható. A csomag főszereplőinek a Syberia sorozat tekinthető, a teljes gyűjteményt a magunkénak tudhatjuk a legnagyobb kiszerelést választva.

Ami a jótékonysági szervezetet illeti, az ezúttal a Girls Who Code részesül a támogatásból, ami egy 2012-ben alapított, ifjú hölgyeknek lehetőséget adó non-profit szervezet. A Girls Who Code programjainak köszönhetően már több mint 3000 lányt segítettek hozzá a szoftverfejlesztési iparban szükséges ismeretek megszerzéséhez. A csomag megvásárlásával ezt a számot gyarapíthatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)