Hirdetés

Henry Cavill is rácsúszott a Warhammer 40,000: Space Marine 2-re

|

Az egyik legnagyobb gamer hírében álló sztár két forgatás között rávetette magát az új Warhammer videojátékra, és Instagramon lelkendezett róla.

Hirdetés

Henry Cavill az egyik legelfoglaltabb és legfelkapottabb hollywoodi színész, aki ha épp nem filmet forgat, akkor PC-t rak össze, videojátékokkal és miniatűr figurák festésével tölti a szabadidejét, arról nem is beszélve, hogy imádja a Warhammert. Nem véletlen, hogy a Games Workshop és az Amazon őt kérték fel a franchise filmes univerzumának pátyolgatására executive producerként és lehetséges főszereplőként, amelyről sajnos már egy ideje nem hallottunk.

Időközben azonban megjelent a régóta várt Warhammer 40,000: Space Marine 2, amely nemcsak a sajtót győzte meg (a mi tesztünk is azt hangoztatja, hogy a folytatás nagyobb, szebb és jobb is lett), hanem a játékosokat is, amit hűen bizonyít, hogy mekkorát megy Steamen a játék

Hirdetés

Elkerülhetetlen volt, hogy a Warhammer-rajongók táborát erősíti Cavill is rácsavarodjon a Space Marine 2-re, ami az egyik Instagram-posztja alapján meg is történt: a közösségi médiában megosztott képen éppen játékban van, és a következő kísérőszöveget fűzte hozzá: 

"Ez a játék valami... De most komolyan, elég jól megcsinálták, nem? Nem tudtam egyedül teljesíteni a kampányt Angel of Death szinten (vagy legalábbis nem volt elég türelmem hozzá egymagamban), amit imádok. Imádom a PvP-t, és nagyon várom, hogy fejlődjön és bővüljön. Hatalmas potenciál van benne ahhoz, hogy még elképesztőbb legyen. Hozzáteszem: semmit sem tudok a játékfejlesztésről, így az álmaimat meglehetősen nehéz lehetne megvalósítani a témában."

A szemfülesebbek észrevehetik a fotón a jobb alsó sarokban látható kötetet is, amely a The Horus Heresy: Book Two címet viseli: ez az Eretnekség előtti időkből tartalmaz szabályokat és speciális karaktereket olyan űrgárdista rendházakkal kapcsolatban, mint az Iron Hands, a Salmanders, a Night Lords és a Word Bearers. Vajon Cavill már a Warhammer feldolgozásra készül fel?

De a színész következő filmje még biztosan nem egy Warhammer-adaptáció lesz, a jelentések szerint a Hegylakó rebootot fogja forgatni 2025 elején, és ez csak egy a számos projektje közül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)