Hirdetés

Hatalmas siker a Final Fantasy VII: Ever Crisis, ajándék cuccokkal ünnepel a fejlesztő

|

A Final Fantasy VII univerzumát egybesűrítő gacha játékot rengetegen töltötték le indulása óta, az új mérföldkő átlépéséért pedig mindenki kap ingyen tárgyakat.

Hirdetés

A Final Fantasy VII a Square Enix egyik legsikeresebb brandje, és mint minden sikeres brandnél, itt is borítékolható volt, hogy egy nap gacha játék lesz belőle. Az Ever Crisis fejlesztői legalább egy érdekes koncepcióval álltak elő: amellett, hogy mindenki vizes pólót aggathat Tifára (már ha sikerül kipörgetni azt a vizes pólót), felfedezhetjük és újra átélhetjük a franchise főepizódjának és spin-offjainak történeteit egy játékba sűrítve.

Az ötlet olyan jól sikerült, hogy mostanra több mint 10 millióan töltötték le az Ever Crisist.

Hirdetés

A mérföldkő elhagyása kapcsán egy új eseményt indított be a Square Enix. Mindenki, aki a következő hetekben bejelentkezni az Ever Crisisba, felmarkolhat 3000 Blue Crystalt, a játék fizető eszközét, amivel aztán mehet fegyvereket húzni a 10 Million DL Celebration Draw zászlón. Ebből a 10 húzásból minden fegyver 5 csillagos lesz, így ennél jobb alkalmunk nem lesz kedvenceink felszerelésére.

Emellett több ingyenes és fizetős extrát is felmarkolhatunk a buli végéig, így érdemes lesz benéznetek, akár új játékosok, akár lemaradt veteránok vagytok. A Final Fantasy VII: Ever Crisis letölthető iOS és Android eszközökre, illetve Steamen keresztül PC-n is játszható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)