Hirdetés

Hatalmas PlayStation leárazás indult, most érdemes beszerezni pár izgalmas címet

|

Közel 2500 játéknak, kiegészítőnek és DLC-nek csapkodta le árait a Sony, érdemes körbenézni kicsit.

Hirdetés

A nyári melegben tikkadva minden játéküzlet a pénztárcánk után kapkod. A Steam és a GOG is nagyon szeretnék, ha náluk vásárolnánk, de ezek az opciók kevéssé érintik a PlayStation-tulajdonosokat. A kék csapat sem marad persze vásár nélkül: a Sony beindította a bulit, és lenyeste 2488 termék árát.

Ezek között vannak teljes megjelenések, DLC-k vagy különböző gyűjtői csomag extrák. Akármire is vágytok, valószínűleg találni fogtok nektek való apróságot az akciós listát böngészve. A teljes felhozatalt megtaláljátok itt, készüljetek hideg élelemmel, mert ez a túra el fog tartani egy jó darabig.

Hirdetés

 Azért persze mi is kiválogattunk pár kedvezményt, amit érdemes lehet megfontolnotok:

Az akciók nagy része július 18-ig él, de vannak tételek, melyek csak július 11-ig érhetőek el olcsóbb árcímkével. Figyeljétek az árak alatt a dátumokat, és vásároljatok óvatosan. Nagyon könnyű elszórni a nyaralásra szánt megtakarítást, amikor ilyen ajánlatokkal vár a PS Store.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)