Hirdetés

Hatalmas nyári vásárt tart az Epic Games Store, új megjelenéseket is leakcióztak

|

Még a Destiny 2 júniusban megjelent kiegészítőjét is olcsóbban markolhatod fel most.

Hirdetés

A többiekhez mérten egy kicsit későn indította akcióját az Epic Games Store, de nem tudunk haragudni ezért. A platformnak egyébként is megvan az az előnye, hogy forintosítva kínálja a játékokat, így a nyári vásár egészen pazar kínálata most könnyen könnyeket csalhat a szemünkbe. Mármint örömkönnyeket, nyugi.

A Cyberpunk 2077: Ultimate Editionjétől a Hogwarts Legacyig mindent behúzhatunk, amit csak szerettünk volna PC-re, jelentős kedvezmények mellett.

Ha megnézve a teljes listát hirtelen nem is tudjátok, hogy hol kellene kezdenetek a vásárlást, akkor jövünk segíteni. A lenti lista mindegyike megérné a vásárlás gomb megsimogatását, de mint mindig, most is emlékeztetnénk mindenkit a felelősségteljes költekezés fontosságára - mivel mi már minden pénzünket elvertük.

Hirdetés

Szerintünk ezek a címek figyelmet érdemelnek:

A vásár augusztus 1-ig tart, így nem kell feltétlen most rohanni a kasszákhoz. Böngésszetek, számolgassatok, és keressetek valamit, amivel elüthetitek ezeket a hőséggel terhelt napokat, heteket. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)