Hirdetés

Hatalmas leárazás indult a PlayStation Store-ban: AAA címeket szerezhetsz be jelentős kedvezményekkel

|

Hosszú a lista, és tele van remekül sikerült játékokkal.

Hirdetés

A digitális játékboltok a nyári szezonban is szeretik kihúzni zsebeinkből a megtakarított apróinkat, hogy le méregdrága lángosra költsük a vízparton olvadva. Ezúttal a Sony akar kirabolni bennünket a Mid-Year Sale-el, de nem tudunk haragudni rá, mivel igen komoly akciós játéklistát mutat cserébe.

Az akciós felhozatalban olyan címek kaptak helyet, mint az Assassin's Creed Mirage, a Red Dead Redemption 2 és a Bloodborne. Bármilyen műfaj is érdekel, mozgat meg téged, egészen biztosan találni fogsz ahhoz passzoló AAA megjelenést, és persze számtalan kisebb, érdekes címet is.

A nyári akció leárazásai változó mértékekben erőltetik az akciózást, de sokszor akár 80 százalékkal is olcsóbban húzhatunk be címeket.

Hirdetés

Mielőtt elvesznél az olcsó játékok tengerében, mi kiemeltünk pár címet, melyeket érdemes lehet beszerezni:

A vásár július 4-ig tart, így azért kapkodni nem kell, de érdemes lesz hamar összeválogatni a kiszemelt példányokat, itt a teljes akciós lista, eltart majd egy darabig, mire átnyálazod.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)