Hirdetés

Hatalmas kedvezménnyel húzhattok be Call of Duty játékokat a Steamen

|

Az Activision kiadói vásásárán nemcsak a lövöldék árát faragták le, de mind tudjuk, hogy mire fogtok rákeresni.

Hirdetés

Rohamléptékben közeleg a tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare III életciklusának a vége. Ez természetesen nem meglepő, hiszen már itt van a kanyarban a helyét átvevő Call of Duty: Black Ops 6, és augusztus végén mi is kipróbálhatjuk annak újdonságait.

Az addig hátralévő hetekben persze valamivel el kell ütni az időt, így ha valaki még nem húzta be a korábbi Call of Duty részeket, annak most itt a remek alkalom, mivel a Steamen minden epizódot leakciózott a kiadó.

Hirdetés

Persze az Acitivison nem csak Call of Dutykat gyártott az elmúlt évtizedben, így többek között a Crash Bandicoot vagy a Spyro remake-eket is behúzhatjuk 60-65 százalékos kedvezményekkel. A vásár hivatalos aloldalán mondjuk ezt nem emelték ki, de a Tony Hawk Pro Skater 1+2-t és a Prototype 2-t is olcsóbban markolhatjuk fel épp.

Egyes Activision játékokra (pl.: a fent említett Tony Hawk párosra) augusztus 12-ig, másokra augusztus 14-ig csaphatunk le akciósan. Ha kíváncsiak vagytok a felhozatal egészére, akkor itt átböngészhetitek a kínálatot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)