Hirdetés

Hatalmas ingyenes kiegészítőt kap a Dead Island 2

|

A Patch 6 lenyűgöző csomagnak ígérkezik, ami sokakat visszaránthat majd a zombiktól lepusztult Los Angelesbe.

Hirdetés

A Dead Island 2 tavaly áprilisban érkezett, és bár abszolút felülmúlta a várakozásokat, sajnos labdába sem rúghatott a 2023-as játékdömping nagyjai mellett. Sokan elsiklottak a Dambuster Studios zombis mókája felett, de a srácok a megjelenés óta szakadatlanul dolgoznak frissítéseken és új tartalmakon. Ennek lesz bizonyítéka a Patch 6, ami ugyan egy ingyenes frissítés lesz, de még jóval többet nyújt majd pár hibajavításnál.

A csomag egyrészt elhozza a New Game+ módot, aminek köszönhetően régi karakterünkkel indulhatunk új kalandra. A kampány újrajátszásáért új skineket, brutális fegyvereket, és emelt nehézségi szintet kapunk egy extra képességhely mellett, amivel még keményebb gyilkológépekké válhatunk. Ez utóbbiban egyébként az emelt szinthatár is segíteni fog.

Hirdetés

A második (vagy akár az első) végigjátszásunkat az új horda mód is izgalmasabbá teszi majd. A Neighborhood Watch nevet viselő kalandban meg kell védenünk egy házibuli helyszínét a Bobcats frakció tagjaként. Új küldetéseken keresztül fel kell halmoznunk fegyvereket és csapdákat, hogy az ötödik nap során legyen mivel bebiztosítanunk a helyszínt a zombik fáradhatatlan hordáival szemben. A harcok során új képességeket nyitunk meg, és minden alkalommal új összeállításokkal kísérletezhetünk. Az erőfeszítéseinkért új fegyvereket és skineket vághatunk majd zsebre.

Mindezt ingyen kapjuk a Patch 6 megjelenésekor, ami 2024. október 22-én lesz elérhető minden játékos számára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)