Hirdetés

Hatalmas frissítést kapott a Hunt: Showdown, hálából durván lepontozták a játékosok

|

Kiderült, hogy mit is jelent a Hunt: Showdown 1896 cím, és a rajongók nem örülnek.

Hirdetés

Néhány hete még azt találgattuk, hogy mit rejthet a Hunt: Showdown 1896 címe, de mostanra kiderült, hogy nem egy teljesen új játékról van szó. Ehelyett egy hatalmas frissítés élesített a Crytek, ami rengeteg újdonsággal, valamint felújított grafikus motorral próbál új életet lehelni az immáron ötéves lövöldébe. Ez mondjuk nem hangzik rosszul, egészen addig, amíg meg nem nyitjuk a játék Steam aloldalát, ahol szembesülünk a szakadatlanul ömlő érkező negatív értékelésekkel.

Az 1896 beépítette a CryEngine 5.11-et, elhozta Colorado pályáját, és új célpontokat és eseményeket kínált a vadászoknak. Ezek mellett viszont elkövetett egy fatális hibát: lecserélte a felhasználói felületet.

Hirdetés

A Crytek ezen lépése finoman szólva sem aratott osztatatlan sikert. A megjelenés óta érkezett több ezer negatív kritika mögött álló játékosok zöme az új UI miatt panaszkodik, de sokan emlegetnek bugokat és optimalizációs problémákat is. Az intenzív lepontozás pedig addig rombolta a Hunt: Showdown megítélését, hogy a játék mostanra kiérdemelte a "Többnyire negatív" értékelést.

Meglátjuk, hogy a Crytek hogyan reagál majd a panaszokra. Sokan követelik vissza a régi UI-t, amit nem hinnénk, hogy visszahoznak majd, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők nem tehetik kényelmesebbé az újat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)