Hirdetés

Hatalmas eseményt tervez a World of Warcraft csapata a 20. születésnapra

|

Visszatér mindenki kedvenc páncélzata, mindenki kedvenc raidje, dungeonje, és mindezek közé apró mókák is becsúsznak.

Hirdetés

Szomorúan szeretnék értesíteni minden hozzám hasonlóan vanillában kezdett World of Warcraft játékost, hogy bizony a játék idén már 20 éves. Az életünk egy jelentős részét töltöttük Azerothban, ezt pedig a Blizzard szeretné is meghálálni egy hatalmas játékbeli bulival. A szokásos World Boss kergetés helyett most rengeteg új tartalom és jutalom vár azokra, akik aktív előfizetők lesznek a 11.0.5 alatt.

Először is vár ránk egy régi-új raid: Black Rock Depths 10-15 fős modern raiddé fog változni, amit a meccskeresővel LFR módban, vagy Normal és Heroic szinteken is kitakaríthatunk majd. A raid mellett több klasszikus dungeon, köztük a Deadmines is visszatér. Mindezek mellett a Caverns of Time-nál megnyílik egy új fesztiválterület, ahol minijátékok és kisebb események várnak majd ránk, és ha unjátok a cosplay versenyt, akkor Ahn'Qiraj kapuinak újranyitásához is felsorakozhattok Silithusban.

Hirdetés

Mindezekért új hátasokat, állatkákat, és kozmetikai szereléseket gyűjthetünk ben, a felújított Tier 2-es összeállításokkal együtt. Minderről maguk a fejlesztők meséltek a lenti fejlesztői naplóban.

A 20. szülinapi buli hónapokig tart majd, így mindenkinek bőven lesz majd ideje beszereznie mindent. Ami egyébként rendszerszintű újdonságokat illeti, a dracthyr faj 6 új kaszthoz fér hozzá, a shamanok pedig egy új modellt kapnak az egyik kedvenc varázslatukhoz.

A 11.0.5 még nem kapott megjelenési dátumot, de az új tartalmak tesztelése hamarosan megkezdődik a PTR-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)