Hirdetés

Három Dragon Ball-játék is Daima karakterekkel bővül

|

Minden a Dragon Ball Daima körül forog épp a játékadaptációkban.

Hirdetés

A Dragon Ball rajongók számára izgalmas időszakot élünk jelenleg, hiszen nem csak megjelent és hatalmas sikert aratott a Dragon Ball Sparking! Zero, hanem bizony két korábbi Dragon Ball is fontos tartalmakkal bővül. Mind a Dragon Ball Xenoverse 2, mind a Dragon Ball Z: Kakarot új DLC-ket kap a nemrég bemutatott Dragon Ball Daima sorozat kapcsán. 

A Dragon Ball Z: Kakarot esetében a Daima DLC különösen érdekesnek ígérkezik, mivel a játékosok először utazhatnak a Démon Birodalomba. A Kakarot korábbi DLC-ihez hasonlóan, ez is a történetre összpontosít, így várhatóan mélyebb betekintést nyújt a Daima világába, és kiegészíti a sorozat által bemutatott eseményeket.

Hirdetés

Emellett a Dragon Ball Xenoverse 2 is kap kiegészítést a Daima spin-off kapcsán. Bár a részletek még nem teljesen ismertek, a Xenoverse 2 híres az univerzum különböző idővonalainak bejárásáról, így a Daima világába történő bővítés sok új lehetőséget nyit a játékosok számára. A DLC-kkel új karakterek, helyszínek és kihívások is érkezhetnek, ami még tovább növeli a játék élettartamát.

A Dragon Ball Z: Kakaro DLC-jéről már egy előzetest is tudunk mutatni:

És ugyanez a helyzet a Xenoverse 2-vel is:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindezeken felül az is kiderült, hogy a Dragon Ball Sparking! Zero szezonbérletének birtokosai is Daima vonatkozású új karaktereket fognak kapni, ilyen lesz például Mini Vegeta, vagy Glorio. Új a második DLC-ben érkeznek, és a harmadikban is Daima tematikájú bővítményt kapunk. Az első DLC viszont a Dragon Ball Super: Super Hero mozifilmre fókusz, Gamma 1 és Gamma 2 lesznek benne az új karakterek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)